Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 09. 2021. 15:12 >> 17:51
14

MENADŽMENT

Policija da istraži incident, RTCG će tražiti izjašnjenje

Nakon verbalnog incidenta koji se juče dogodio u Cetinjskom manastiru u kome je učestvovala grupa građana, a među kojima se našla i ekipa Televizije Crne Gore, oglasio se menadžment Javnog servisa.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Ekipa Televizije Crne Gore (TVCG) nije juče bila na Cetinju kako bi pratila performans ispred Cetinjskog manastira, već je, kako je zavedeno u nedjeljnom planu snimanja, angažovana na dosnimavanju materijala za dokumentarni program, za emisiju o Petru Zviceru.

Od ekipe dokumentarnog programa koja je bila na terenu dobili smo objašnjenje da je za juče bilo predviđeno snimanje pokrivalica ispred Cetinjskog manastira. Međutim, uvidom u programsko-produkcioni plan za ovu godinu, utvrdili smo da ta emisija nije planirana za snimanje i realizaciju.

Žao nam je što svako neodgovorno ponašanje pojedinaca dovodi do podizanja tenzija i ako je tome na bilo koji način doprinijela Televizija Crne Gore. Očekujemo da će policija sprovesti objektivnu i nepristrasnu istragu, a RTCG će, svakako, tražiti izjašnjenje zaposlenih uključenih u ovaj slučaj."

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније