Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

J.B.Č.

27. 08. 2021. 16:46   >>  16:46

INJAC U HERCEG NOVOM

Dogovorena saradnja na realizaciji infrastrukturnih projekata

Ministarstvo odbarne i Opština Herceg Novi dogovorili su realizaciju više zajedničkih infrastrukturnih projekata, kao i sklapanje ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, saopšteno je iz tog vladinog resora.

"Riječ je o gradnji prilaznog puta ka civilnim objektima u blizini vojnog objekta Pristan, o zahtjevu Opštine za ispomoć u rejonu Lalovina u Meljinama, mogućnostima u pružanju podrške za asfaltiranje puta prema Obostniku i drugim aktivnostima", navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Realizaciju projekata dogovorili su ministarka odbrane Crne Gore Olivera Injac i načelnik Generalštaba VCG, brigadni general Milutin Đurović tokom susreta sa predstavnicima Opštine Herceg Novi, na čelu sa predsjednikom Opštine, Stevanom Katićem.

Injac i Đurović su danas obišli vojne objekte u opštini Herceg Novi, u Pristanu i Rakitama, ukjučujući potkope u kojima su nekad bili smješteni plovni objekti Mornarice.

"Sagovornici su konstatovali uspješnu dosadašnju saradnju Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore sa Opštinom Herceg Novi", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније