Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

24. 08. 2021. 13:25   >>  13:36 1

KRIVOKAPIĆ U NIKŠIĆKOJ BOLNICI

Neophodna urgentna ulaganja u zdravstveni sektor

Neophodna su urgentna i kontinuirana ulaganja u zdravstveni sektor kako bi i i pacijenti i stručno bolničko osoblje funkcionisali u boljim uslovima, kazao je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić prilikom obilaska Opšte bolnice u Nikšiću.

Krivokapić se, kako navode iz njegovog kabineta, uvjerio u ograničene uslove u kojima zdravstveni radnici bolnice obavljaju svoju humanu misiju, odajući im priznanje na profesionalnosti i požrtvovanosti koje su naročito došle do izražaja tokom pandemije COVID-19.

On je iskazao naročito poštovanje i zahvalnost ljekarima koji su u zahtjevnom epidemiloškom trenutku odlučili da se vrate u Crnu Goru i budu dio njenog zdravstvenog sistema.

„Neprocjenjiva je šteta za naše društvo da naši ljudi svoju kreativnu, stvaralačku energiju i znanja ne iskoriste na dobrobit Crne Gore, već da moraju svoju egzistenciju i profesionalnu reputaciju da stiču daleko od svojih domova”, rekao je Krivokapić.


Direktor nikšićke bolnice Marko Mitrović zahvalio je na pažnji, brizi i zahvalnosti koju je premijer Krivokapić iskazao osoblju ove ustanove za uloženi trud.

Direktor Mitrović rekao je da se nada da će Opšta bolnica Nikšić biti prepoznata kao jedna od najznačajnijih ustanova u sistemu crnogorskog zdravstva i da će, shodno njenom značaju, biti savjesni korisnik sredstava koja su najavljena kao buduća ulaganja iz budžeta u sistem zdravstvene zaštite.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније