Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 08. 2021. 11:23 >> 11:24
2

TV UŽIVO

Gledajte kanale TVCG na portalu i aplikaciji RTCG

Građani Crne Gore programe Nacionalnog javnog servisa, osim na TV prijemniku, od sada mogu pratiti i preko Portala RTCG, te naših mobilnih platformi.

Građani, ali i turisti koji se nalaze u Crnoj Gori, naša tri televizijska kanala mogu pratiti na Portalu RTCG, ali i preko mobilnih aplikacija.

Tako je omogućeno onlajn praćenje naša tri televizijska kanala (TVCG1, TVCG2 i TVCG Sat), dok će u narednom periodu biti omogućeno praćenje i našeg četvrtog, Parlamentarnog kanala.

Da biste naše programe pratili na mobilnim iOS i android platformama potrebno je ažurirati RTCG aplikaciju, dok je gledanje naših TV kanala na portalu moguće putem ikonice TV Uživo (u gornjem desnom uglu) na našem portalu.

Praćenje TVCG1 i TVCG2 izvan teritorije Crne Gore nije moguće, ali gledaocima ostaje dostupan signal našeg Satelitskog programa.

Putem portala i mobilnih aplikacija možete slušati naša dva radijska programa (RCG1 i Radio 98), a takođe na našim platformama možete naći i sve emisije domaće produkcije emitovane na kanalima Javnog servisa.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније