Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina business ]

04. 08. 2021. 11:35   >>  11:36

PODACI EKIP-A

Više korisnika fiksne telefonije u junu

U Crnoj Gori je na kraju juna bilo 191,47 hiljada korisnika fiksne telefonije, 0,8 odsto više nego u maju, pokazuju podaci Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP).

Od tog broja priključaka, Crnogorski Telekom je imao 102,23 hiljade, M:tel 70,78 hiljada, Telemach 16,23 hiljade i Telenor 2,23 hiljade priključaka.

Učešće Crnogorskog Telekoma na tržištu fiksne telefonije iznosi 53,39 odsto, M:tela 36,97 odsto, Telemacha 8,48 odsto, a Telenora 1,16 odsto.

U odnosu na isti period prošle godine broj korisnika fiksne telefonije u junu je bio manji 0,24 odsto.

Od ukupnog broja priključaka fiksne telefonije, na građane se odnosi 86,48 odsto, a na kompanije 13,52 odsto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније