Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 08. 2021. 11:22   >>  11:23

TADIĆ PORUČIO

U Nikšiću alarmantno, da se uključi policija

Načelnik Službe zaštite i spašavanja Nikšić Slavko Tadić saopštio je da vatrogasno-spasilačka ekipa već tri dana gasi šumski požar na reonu Konjsko-Lukavica.

Saopštio je da je su danas morali u pomoć da pozovu i Upavu policije, kako bi prijavili "nelogične svari koje se dešavaju na ovom potezu".

"Naime, radi se o tome da osnovano sumnjamo da neko sve ovo vrijeme namjerno podmeće požare. Čak se i desila situacija da je izgorjela brvnarica koja nije bila u opožarenom prostoru, imamo i video snimak. Čim postojeći požar lokalizujemo pojavi se novi u vidokrugu", rekao je Tadić.

U dogovoru su, saopštio je, sa Avio-helihopterskom jedinicom da i sljedeće jutro pomognu iz vazduha, kao što su činili i predhodna tri dana.

"Zahvalni smo im 'do neba'. Nadamo se da će UP pronaći neodgovorne i slobodno mogu reći nenormalne počinioce i procesuirati ih. U posljednje nedjelju dana imamo više nego alarmantnu situaciju na teritoriji naše, po prostranstvu, najveće opštine u Crnoj Gori, tako da još jednom apelujemo na građane da paze prilikom korišćenja vatre na otvorenom prostoru, a na drugare iz Uprave policije da pojačaju kontrolu i privedu sve koji su sumnjivi kao potencijalni podmetači požara", kazao je Tadić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније