Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

01. 08. 2021. 12:16 >> 12:17
4

TADIĆ

Nemoguće ugasiti požar na deponiji "Mislov do"

Požar na deponiji "Mislov do" predstavlja veliki problem jer svojim gavaritima i zapuštenošći ali i zbog vremenskih prilika gašenje čini nemogućim, kazao je za Televiziju Crne Gore načelnik Službe zaštite i spašavanja Nikšić Slavko Tadić. Posljedice požara na nikšićkoj deponiji jutros se, kako je kazao, osjećaju i u opštini Danilovgrad.

"U pitanju je jedan veoma specifičan požar iz ugla zaštite od požara koji se nažalost ne može ugasiti vodom i koji se toliko zapustio da je sada jedna velika ekološka bomba u pitanju što se tiče Nikšića. Požar je jutros aktivan u toj mjeri da je usljed sjevernog vjetra ugrožena i opština Danilovgrad. Ogromna opasnost vreba od deponije jer su u toku ogromne eksplozije. Životi vatrgasaca i spasilaca, ljudi iz komunalnog preduzeća i onih koji održavaju deponiju su ugroženi jer dolazi do eksplozija. Gore metanski džepovi koji se stvaraju u unutrašnjosti deponije a ima i eksplozija plinskih boca koje su lagerovane na deponiji i ostalog ubojnog sredstva", kazao je Tadić za TVCG.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније