Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 07. 2021. 19:32 >> 19:32
1

AIR MONTENEGRO

Svi putnici u toku dana stižu na odredištva

Iz kompanije Air Montenegro saopšteno je da je danas došlo do, kako su kazali, određenih odstupanja u regularnom redu letjenja na relaciji Crna Gora – Srbija i dodali da će svi putnici sa današnjih letova na toj relaciji u toku dana stići na svoja odredišta.

"Do kašnjenja letova je došlo usljed operativnih razloga i naše službe rade na regulisanju saobraćaja u što kraćem roku. Svi putnici sa današnjih letova na pomenutoj relaciji stižu u toku dana na svoja odredišta", ističu iz kompanije.

Za letove MNE157 BEG-TIV, i MNE151 BEG-TIV organizovan je let pod brojem JU9010 BEG-TIV koji je poletio iz Beograda u 17:10h.

Za letove MNE156 TIV-BEG i MNE158 TIV-BEG organizovan je let pod brojem JU9011 TIV-koji je poletio iz Tivta u 18:30h.

Let MNE107 iz Beograda za Podgoricu leti u 19:40h.

Saobraćaj Air Montenegra ka drugim destinacijama se, kako su kazali, odvija po ustaljenom redu letjenja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније