Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 07. 2021. 13:27 >> 19:10
10

ABAZOVIĆ

"Došao kraj švercu cigareta"

Vlada je usvojila Odluku o zabrani skladištenja duvanskih proizvoda u okviru Slobodne zone „Luka Bar“, objavio je na Tviteru, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

On je kazao da je na taj način konačno zadan snažan udarac organizovanim kriminalnim grupama koje su decenijama organizovale šverc preko Luke Bar.

"Nakon 30 godina, došao kraj švercu cigareta!", navodi Abazović. 

Naložen je, kako dodaje, pojačan carinski nadzor u Slobodnoj zoni „Novi duvanski kombinat“.

"Ovim odlučnim akcijama oporavljamo imidž Crne Gore i štitimo državne interese! Naša Crna Gora se više neće prepoznavati po švercu cigareta i organizovanom kriminalu, već po miru i razvoju!", poručio je Abazović.

Pojačaće nadzor u Slobodnoj zoni 

Odlukom se, kako su kazali iz Vlade, zabranjuje smještanje radi skladištenja duvanskih proizvoda kako bi se spriječio mogući rizik po bezbjednost države.

“Istovremeno, predložen je nastavak pojačanog carinskog nadzora unutar Slobodne zone „Luka Bar“ i uvođenje pojačanog nadzora u Slobodnoj zoni Novi duvanski kombinat”, navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније