Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 06. 2021. 13:57 >> 13:59
1

DEMOKRATE BAR

Nova sezona, ali stari problemi u Crmnici i Virpazaru

Iako je nova sezona stari su problemi na područje Virpazara i Crmnice, koji su i ovog ljeta zatrpani gomilom smeća. Umjesto da se ponosimo ovakvim mjestima, pred turistima nam ne preostaje ništa drugo osim da se stidimo, jer Komunalno preduzeće, namjerno ili nenamjerno zaobilazi ovo barsko područje, ocijenili su u Demokratama Bara.

"Kakva je to Opština koja na ovaj način vodi računa o svojim sugrađanima i prirodi i kakve su to službe koje danima ne žele da isprazne kontejnere pune smeća? Mještani poručuju i mole da se ovakva bruka pod hitno zaustavi i pozivaju nadležne da bar potpuno uklone kontejnere kako se ne bi dalje brukali pred stranim turistima. Podsjećamo da se upravo prije nekoliko dana na skupštinskom zasijedanju u barskom parlamentu raspravljalo o radu komunalnog preduzeća i da je ono dobilo podršku aktuelne koalicije", navodi se u saopštenju Demokrata.

Da, kako ističu, kojim slučajem mještani Virpazara i Crmnice mogu glasati, unaprijed se zna kakvu bi ocjenu ovom preduzeću dali.

"Ovako, nadležnima u Opštini puna usta elitnog turizma, a danima nijesu u stanju da isprazne par kontejnera, kao da Virpazar i Crmnica nijesu naši, barski", naglašavaju u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније