Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

14. 06. 2021. 14:48 >> 14:48
4

BEČIĆ U VALDANOSU

"Ispravljena višedecenijska nepravda" 

Skupština Crne Gore je, usvajanjem Predloga zakona o otklanjanju posljedica oduzimanja imovine u uvali Valdanos, ispravio četvorodecenijsku nepravdu, poručio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić koji se danas sastao sa žiteljima uvale Valdanos, Nedjeljkom Lazovićem i Avdulom Dedvishiem.

On je naglasio da će se i u predstojećem periodu zalagati da bude korektivni faktor za postojeća zakonska rješenja koja će život naših građana unaprijediti u najvećoj mjeri i naglasio da to predstavlja najbolji primjer kako pobjeđuje Crna Gora.  
Kako se navodi u saopštenju Skupštine, sagovornici su, u ime svih građana najjužnije crnogorske opštine, uputili zahvalnost Bečiću na prepoznatom značaju ovog važnog pitanja, koje je omogućilo bivšim vlasnicima i njihovim zakonskim nasljednicima da vrate imanja i maslinjake.
Sastanku je prisustvovao i poslanik Genci Nimanbegu, na čiji predlog je Skupština Crne Gore i usvojila pomenuti Zakon.   

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније