Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 06. 2021. 07:25   >>  12:58 28

POLICIJA

Priveden muškarac koji je urinirao po spomeniku

Policija je privela Nikšićanina M.I. osumnjičenog da je sinoć urinirao po spomeniku narodnom heroju Ljubu Čupiću u Nikšiću, saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije.


Na snimku koji je kružio društvenim mrežama vidi se da je riječ o muškarcu srednjih godina, kao i da se sve dešava na očigled prolaznika.

"Osumnjičena osoba koja je oskrnavila spomenik je identifikovana i privedena u službene prostorije CB NIkšić. U toku je prikupljanje informacija", saopšteno je Portalu iz Uprave policije. 

Snimak se proširio društvenim mrežama, a osudili su ga građani i gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

“Ako ste se pitali kako, u pola minuta, nekome ko ne poznaje lokalne prilike, objasniti političku situaciju u Crnoj Gori, evo odgovora...PS - Oprosti nam Ljubo, i ovoj fukari, i onima koji su za ovo glasali, i nama koji smo ovo dozvolili”, objavio je Vuković na Tviteru.

Korisnici Tvitera osudili su ovaj čin. 

 

Пратите нас на

Коментари28

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније