Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 06. 2021. 13:07   >>  13:29

NA CETINJU

Za nova igrališta oko 80.000 eura

Prijestonica Cetinje obnovila je još jedno dječije igralište u Njegoševom parku. Osim nove podloge, na igralištu koje se nalazi u neposrednoj blizini predsjedničke rezidencije, postavljen je i novi mobilijar kojeg čine tobogan, ljuljaške, klackalice i druge sprave za razonodu djece, ali i klupe za roditelje i staratelje.

Obnova dječijih igrališta dio je planiranih aktivnosti Prijestonice Cetinje, za šta je lokalna uprava opredijelila oko 20.000 eura.

Kako se navodi u saopštenju Prijestonice, u narednom periodu planirana je i izgradnja novih igrališta, koja bi trebalo da košta više od 60.000 eura.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan potpisao je sa direktoricom Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“ Senkom Vuksanović ugovor o donaciji dječjeg igrališta, koje bi u najraćem roku trebalo da bude postavljeno.

Planirana je i rekonstrukcija dječjeg igrališta u Parku „13. jul“, kao i igrališta ispred Sportskog centra. Nova igrališta sa sportskim terenima planirana su da se grade u naselju „4. jul“ i u dvorištu Austrougarskog poslanstva, odnosno u Diviziji.

U lokalnoj upravi vjeruju da će ove, zajedno sa prethodnim aktivnostima obnove parkovskog mobilijara i izgradnje igrališta, doprinijeti kvalitetnijem životu Cetinjana, posebno mladih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније