Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

09. 06. 2021. 15:50 >> 16:00

BEGOVIĆ NAKON SASTANKA

Dogovor moguć za dan-dva

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić sastao se s predstavnicima Advokatske komore, kako bi razgovarali o situaciji u vezi s primjenom Zakona o fiskalizaciji. Nakon sastanka, predsjednik Advokatske komore, Zdravko Begović, saopštio je da će nastaviti s pregovorima kako bi došli do konkretnog dogovora.

Begović je naveo da su zadovoljni tokom razgovora.

"Naravno, danas nije sve precizirano i dogovoreno. Ako stvari budu išle ovim tokom, moglo bi se za dan ili dva formalizovati sve što smo na današnjem sastanku dogovorili", kazao je on za TVCG.

Istakao je da su napravili korak ka zajedničkom rješenju.

"To ne znači da će odluka o obustavi pružanja pravne pomoći prestati da važi, mi nijednu odluku niti hoćemo, niti možemo, donijeti bez vanredne sjedice Skupštine Advokatske komore. Od stava advokata zavisi uspjeh u pregovorima", saopštio je Begović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније