Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 05. 2021. 16:24 >> 16:24
7

ZA OBJEKAT IZNAD BUDVE

Mitrović: Sin predao dokumenta za legalizaciju

Nikada nisam krio da sam, evo već oko trideset godina, po malo, gradio kuću na selu u zaleđu Budve, kazao je ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, Ratko Mitrović. Naveo je i da je njegov sin, čim se ukazala mogućnost, predao dokumenta za legalizaciju.

Mitrović je prošle nedjelje gostujući na Televiziji Vijesti priznao da je njegov sin vlasnik nelegalnog objekta u Budvi.

"Izvinjavam se gledaocima emisije Načisto u kojoj sam bio gost prošlog četvrtka. Nikada nisam krio da sam, evo već oko trideset godina, po malo, gradio kuću na selu u zaleđu Budve. Otpočeo sam je nakon mog povratka iz Amerike. To znaju svi moji prijatelji. Podržavali su me u tome i često mi davali primjedbu da je previsoko iznad mora. Na kraju sam je, nedovršenu, predao sinu da on nastavi taj posao i da njemu pripadne", saopštio je Mitrović, saopšteno je na Fejsbuk stranici Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma.

On je naveo da je formulacija da kuća nije njegove porodice nego njegovog sina nespretno izrečena.

"Iz same rečenice, dobronamjerni su ipak mogli zaključiti da kuća jeste moje porodice ali da sam je dao mome sinu jedincu, što je i normalno. Nadam se da će on imati više vremena i sredstava da je dovrši i možda mu sjutra postane izvor dodatnih prihoda od izdavanja", kazao je MItrović.

Naveo je u momentu kada je otpočeo gradnju u selu iznad Budve, ono nije bilo pokriveno prostornim planom.

"Moj sin je, čim se ukazala mogućnost, predao dokumenta za legalizaciju. Dolazeći u emisiju, nijesam se spremao za ovakva pitanja već sam vodio računa da se pripremim da građanima Crne Gore položim račun za ono što sam pretpostavljao da ih najviše interesuje, a to je - šta je sve ovo Ministarstvo uradilo i otpočelo u ovom periodu. O problemima sa kojima se susrijećemo, o tome da li će crnogorsko Primorje ovoga ljeta imati vode i slično. Na žalost, emisija je krenula u takvom smjeru da sam se uglavnom osjećao kao šef neke kriminalne grupe i sav moj entuzijazam da ću uspjeti da podijelim sa građanima informacije o veoma važnim projektima koje smo, sa velikim oduševljenjem, otpočeli u Ministarstvu je splašnjavao kako se emisija primicala kraju. Nadam se da će biti prilike da negdje i nekad progovorim i o tome", saopštio je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније