Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

17. 05. 2021. 19:25 >> 19:25

ZA HIRURŠKE ZAHVATE

CKB donirala vrijedan aparat Institutu za bolesti djece

Crnogorska komercijalna banka (CKB) donirala je Institutu za bolesti djece elektrohiruršku lemilicu, u vrijednosti od 8.479 eura, koja se koristi kod širokog spektra hirurških zahvata.

Kako je saopšteno iz Kliničkog centra (KCCG), donaciju su direktoru Instituta za bolesti djece Saši Radoviću predali glavni izvršni direktor CKB-a Pal Kovač i izvršna direktorica Sektora za korporativno upravljanje, Maja Vukčević.

Kovač je poručio da je CKB dugogodišnji partner crnogorskog zdravstvenog sistema.

On je kazao da su, samo u protekle četiri godine, donirali zdravstvenom sistemu blizu 170 hiljada eura.

Kovač je rekao da je uvjeren da će i ova donacija CKB olakšati rad timu Instituta za bolesti djece, kako bi se mališani koji se liječe što brže vratili bezbrižnom i srećnom djetinjstvu.

„Kao najveća banka u Crnoj Gori, nastojimo da, kroz naše djelovanje, zaštitimo interese djece i to su vrijednosti od kojih ne odustajemo“, istakao je Kovač.

Vukčević je navela da partnerstvo sa Institutom za bolesti djece traje više od deset godina.

„Naša banka ostaje pouzdan saveznik ljekarima i medicinskom osoblju, na čelu sa Radovićem, u plemenitoj i važnoj misiji očuvanja zdravlja njamlađih“, navela je Vukčević.

Radović je zahvalio na donaciji i istakao da je djelovanje CKB primjer da je briga za društvo suštinska i temeljna vrijednost uspješnih kompanija i da ga to neizmjerno raduje.

„Podrška i razumijevanje koje dobijamo pomaže nam da unaprijedimo mogućnosti koje su nam na raspolaganju i odgovorimo na velike izazove koje naš poziv nosi”, dodao je Radović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније