Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Izvor: Cetinjski list

17. 05. 2021. 12:55   >>  12:58 3

SINDIKAT ŠKOLE SAOPŠTIO

Nastavnica Vujović nije zloupotrijebila učenike

Sindikalna organizacija cetinjske Osnovne škole „Lovćenski partizanski odred“ zaključila je na sjednici od 14. maja da nastavnica Sanja Vujović nije zloupotrijebila učenike u političke svrhe.

"Ona je 9.maja 2021. sa grupom učenika devetog razreda učestvovala u proslavi Dana pobjede u Podgorici, kao članovi SUBNOR-a, a ne kao predstavnici OŠ “LPO“. U prilog tome ide i činjenica da su đeca imala saglasnost roditelja za odlazak u Podgoricu, pa samim tim pomenuta nastavnica nema nikakvu odgovornost za navedeni događaj", kaže se u dopisu koji je proslijeđen Radio Cetinju.

Cetinjski list je u petak 13. maja objavio da je iz Ministarstva prosvjete Crne Gore upućena usmena sugestija upravi Osnovne Škole „Lovćenski partizanski odred“ na Cetinju da pokrene disciplinski postupak protiv nastavnice istorije Sanje Vujović jer je navodno zloupotrijebila učenike u političke svrhe time što su učestvovali u polaganju vijenaca sa predstavnicima SUBNORA Crne Gore u Podgorici i učestvovali u programu obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније