Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 05. 2021. 12:33   >>  12:34 15

KATNIĆ

"DF se obogatio od izdaje CG"

Glavni specijalni tužilac i Specijalno državno tužilaštvo u skladu sa svojim ustavnim i zakonskim ovlašćenjima, goni učinioce krivičnih djela nezavisno od njihovog ličnog svojstva ili javne funkcije koju obavljaju i nikada nije i neće goniti članove "prve", "druge" ili bilo koje treće "familije", kazao je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

On je to kazao odgovarajući Demokratskom frontu.

"Što se tiče navoda DF-a da će 'jučerašnji dan biti zlatnim slovima biti upisan u knjigu borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije', poručujem čelnicima Demokratskog fronta da zlatna slova mogu izliti od novčanih sredstava koja su dobili za finansiranje kriminalne organizacije i terorizma u pokušaju, koja krivična djela im se stavljaju na teret do stepena osnovane sumnje", kazao je Katnić.

On je dodao da će "ovako izlivena zlatna slova potamnjeti jer su finansirana novcem koji je do stepena osnovane sumnje namijenjen za terorizam u pokušaju, odnosno za izdaju majke Crne Gore".

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније