Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 05. 2021. 11:54 >> 12:01
1

FEJZIĆ

Posjeta Iz Vlade potvrda da rade na međuvjerskom skladu

Vlada biti garant društva jednakosti i ravnopravnosti, a kao jedan od ključnih prioriteta ima unutrašnjih ujedinjenje i stabilnost, saopštili su generalni sekretar Vlade Božo Milonjić i savjetnik predsjednika Vlade Dejan Abazović prilikom posjete reisu Islamske zajednice Rifat Fejzić. Fejzić je kazao posjeta predstavnika Vlade potvrda da izvršna vlast radi na međuvjerskom skladu, uzajamnom uvažavanju u društvu.

Milonjić i Abazović sastali su se jutros sa reisom  i u ime Vlade još jednom mu čestitali Ramazanski bajram.

“Milonjić je poželio Fejziću, ali i svim građanima i građankama islamske vjeroispovjesti u Crnoj Gori, da ove godine Bajram provedu u zdravlju, blagostanju i porodičnoj sreći”, navodi se u saopštenju Vlade.

Naglasio je da su različitosti vjere, kulture i običaja koje baštinom naše bogatstvo koje treba gajiti.

“A da će Vlada biti garant društva jednakosti i ravnopravnosti i da kao jedan od ključnih prioriteta ima unutrašnjih ujedinjenje i stabilnost”, navodi se u saopštenju.

Fejzić je zahvalio na čestitkama i istakao da je posjeta predstavnika Vlade potvrda da Vlada radi na međuvjerskom skladu, uzajamnom uvažavanju u društvu i podijelio nade sagovornika da će Crna Gora biti zajednički dom svih njenih građanki i građana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније