Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 04. 2021. 10:27   >>  10:28

ODRŽAN SASTANAK

Tražiće optimalna rješenja za studente UCG

Za sva pitanja tražiće se optimalna rješenja u korist studenata u datim uslovima, ocijenjeno je nakon sastanka predstavnika Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore sa ministarkom prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesnom Bratić i rektorom UCG Vladimirom Božovićem.

Povod sastanka su izmjene Zakona o visokom obrazovanju, odnosno dio izmjena koji se tiču populacije studenata.

"Detaljno su se razmotrile teme u vezi sa novim ispitnim rokovima, upisnom politikom na Univerzitetu, status i prava studenata master studija, uslovni upis studenata na specijalističke studije, specifičnosti u sprovođenju pravila kod pojedinih studijskih programa, studentskim kreditima, te osnivanje studentskog servisa na Univerzitetu za pronalaženje honorarnih poslova za studente UCG", navodi se u saopštenju.

Nakon konstruktivnog razgovora zaključeno je da će se za sva pitanja tražiti optimalna rješenja u korist studenata, u datim uslovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније