Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 04. 2021. 20:09 >> 20:09
2

NA CETINJU

Podrška Đukanovića da Zviceri dobiju ulicu

U susret 98. godišnjici stradanja porodice Zvicer, Antena M pitala je predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da li podržava inicijativu da porodica hrabrog crnogorskog borca “Za pravo, čast i slobodu Crne Gore” Petra Zvicera dobije ulicu na Cetinju.

"U principu, podržavam svaki predlog kojim se borcima, herojima, stradalnicima za slobodu na bilo koji način odaje poštovanje, i podiže obilježje. Time pokazujemo da njihove žrtve nijesu bile uzaludne, i snažimo vjekovnu tradiciju crnogorskog slobodarstva. Za pamćenje, nauk i ponos generacijama, a ne za širenje novih omraza i podjela", naveo je u odgovoru Đukanović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније