Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 04. 2021. 17:53   >>  22:34 70

NEZADOVOLJNI RADOM VLADE

Patriotske auto-kolone u više gradova

U više crnogorskih gradova organizovane su patriotske auto-kolone. U Podgorici je grupa građana organizovala Patriotsku auto kolonu nezadovoljna zbog kako su kazali načina na koji Vlada vodi državu.

Kao što je i najavljeno na društavenim mrežama, u Podgorici u 16 sati počelo je okupljanje patriotske auto-kolone kod grafita Krstu Zrnovom Popoviću na obilaznici.

Kolona je prema gradu krenula oko 17 sati. Mi se osjećamo u svojoj državi nesigurno, ugroženo i mi tražimo svoja prava kroz građanske proteste koji su apsolutno demokratski. Borimo se protiv propagande i podmetačine građanima Crne Gore i mi smo tu da ih natjeramo da rade svoj posao. I ovu vladu, sa ovim kapacitetima, apsolutno ne priznajem zbog njihove nesposobnosti., I koliko sam ja upućena goru Vladu Crna Gora nije mogla da dobije i nadam se da ćemo u nekom doglednom vremenu moći da se oporavimo od ovoga", kazala je građanska aktivistkinja Maja Miličković.

Učesnici su nosili crnogorske zastave, a iz automobila su se čule patriotske pjesme.

Podsjećamo, grupa građana ranije je saopštila da će u nedjelju organizovati skupove u svim crnogorskim opštinama, poručujući da slobodna i vječna Crna Gora nikada neće nestati.

Autokolone organizovane su u više gradova. Ovako je bilo na Cetinju: 

I u Nikšiću je večeras organizovana autokolona, gdje su učesnici s crnogorskim državnim obilježjima kružili gradom.

Пратите нас на

Коментари70

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније