Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

13. 04. 2021. 14:20   >>  14:21

POTRAGA ZA KJAROM SE NASTALJA

Jokić: Uzdržati se od plasiranja neprovjerenih informacija

Nastavlja se potraga za osmogodišnjom djevojčicom koja je nestala juče popodne u naselju Kavač kod Kotora. Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić je nakon pojedinih objava na društvenim mrežama da je potraga bila prekinuta tokom noći, pozvao sve da se uzdrže od plasiranja neprovjerenih informacija.

I dalje se traga za osmogodišnjom djevojčicom koja je nestala juče popodne u naselju Kavač kod Kotora. Spasioci, policija, vatrogasci, građani Tivta, Kotora, psi tragači, pretražuju jugoistočni reon brda Vrmac, kao i Tivatsko polje.

U trgovinama i na benzinskim pumpama u ovom dijelu Tivta i Kotora jutros su dijeljeni višejezični plakati sa fotografijom djevojčice Kjare i pozivom svima da pomognu.

Djevojčica, državljanka Južnoafričke republike živi u Kumboru, školu pohađa u Radovićima, a u mjestu Kavač je bila sa roditeljima na rođendanu kod prijatelja. U jednom momentu se odvojila od druge djece i od tada joj se gubi svaki trag.

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić obratio se građanima povodom nestanka djevojčice. Navodi da su sve, službe, opštinske i državne, od vatrogasaca do policije, sa svim kapacitetima u ljudstvu i tehnici od juče angažovane na potrazi, koja nije prekidana ni minut..

"U nadi da ćemo uspješno završiti akciji, još jednom molba za sve da se uzdržimo od plasiranja neprovjerenih informacija", navodi Jokić povodom pojedinih objava da je potraga bila prekinuta tokom noći.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније