Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

08. 04. 2021. 20:40   >>  20:43 33

INCIDENT NA BOGETIĆIMA

Krivokapić objavio snimke iz službenog automobila

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić objavio je video snimak napravljen iz službenog automobila koji je učestvovao u incidentu na Bogetićima, tokom blokade puta od strane građana koji su krenuli na protest ispred Vlade u glavnom gradu.

"Da li ste i na ovo mislili, Đukanoviću, kada ste juče kazali da ćete se boriti za Crnu Goru svim sredstvima? Nećete zaustaviti ni Crnu Goru, ni mene, ni po cijenu života. Mir, red i zakon", napisao je Krivokapić uz objavljeni video.

Пратите нас на

Коментари33

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније