Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

31. 03. 2021. 16:18 >> 16:19
1

PORODICA APELUJE

Pomozite liječenje Abaza i Rifata

Porodica Faruka Kardovića iz Rožaja uputila je molbu za pomoć u liječenju njihovih unuka Abaza (osam godina) i Rifata (šest godina) koji su oboljeli od rijetke i teške bolesti.

Prema procjeni ljekara, liječenje se mora sprovesti u inostranstvu a da bi se dječaci oporavili neophodna je transplatacija koštane srži. Za čitav proces je potreban novčani iznos od 500.000 eura.

“Molimo sve dobre i plemenite ljude da učestvuju u ovoj donaciji i da ovu vijest prošire. Pomozimo našoj djeci da se izliječe i žive” navodi se u objavi porodice Kardović.

Broj računa za uplatu novčanih sredstava 540-3200872105 Erste Banka

Kontakt telefon/viber +382 69 200 250

Dženana Kuč, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније