Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 11. 2013. 18:36   >>  18:37

ALPSKO MLEKO

U Crnoj Gori mlijeko ispravno

U Crnu Goru nije uvezeno mlijeko koje ne ispunjava uslove Pravilnika o dozvoljenim količinama teških metala, mikotoksina i drugih supstanci u hrani, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove.

Mediji iz BiH danas su objavili da su u Tuzli otkrivene tri pošiljke zdravstveno neispravnog trajnog tetrapak mlijeka “Alpsko mleko”, s 3,5 procentnim sadržajem mliječne masti i rokovima upotrebe do 17, 19. i 21. februara 2014. godine.

„Prilikom svakog uvoza mlijeka u Crnu Goru, bez obzira na njegovo porijeklo, Veterinarska inspekcija uzima uzorke koji se šalju na kompletne analize, uključujući i analizu na prisustvo mikroorganizama“, navode iz crnogorske Uprave za inspekcijske poslove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније