Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Autor: RTCG Portal ]

11. 03. 2021. 08:09   >>  08:10 3

SAVOVIĆ SMATRA

U ovoj situaciji onlajn nastava najbolja opcija

Predsjednik Sindikata prosvjete Podgorica Slobodan Savović kazao je da su se prosvjetni radnici već jutros prebacili na onlajn model nastave, nakon što su tu mjeru juče izrekle zdravstvene vlasti s ciljem suzbijanja širenja epidemije korona virusa.

Savović je u Jutarnjem programu TVCG rekao da je zabrinjavajuće to što je usljed složene epidemiološke situacije u zemlji zaražen veliki broj njegovih kolega.

"Kao sindikat imamo podatke da je, nažalost, određeni broj naših kolega i preminuo", rekao je Savović.

Stoga je, kako je istakao, u cijeloj ovoj situaciji možda najbolje da se pređe na onlajn sistem rada.

"Onlajn nastava jeste zahtjevna, ali je olakšavajuća okolnost da smo sve ovo već radili. Nije ovo novo ni za naše učenike. Zahtjevno je, ali ne daje očekivane rezultate koji su u rangu redovne nastave", rekao je Savović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније