Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

08. 03. 2021. 09:43 >> 11:17

PREMIJER KRIVOKAPIĆ

Svakoj ženi obezbijediti sigurno okruženje

Naš zadatak je da svakoj ženi u Crnoj Gori obezbijedimo sigurno okruženje u kom će imati jednake šanse i mogućnosti, poručio je premijer Zdravko Krivokapić povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena.

U osmomartovskoj poruci je poručio da je naš zadatak da izgradimo institucije koje će, kako je rekao, primjenjivati zakone koji štite prava žena.

"Da pružimo podršku, ne samo da pričamo o njoj. Da svakoj ženi u Crnoj Gori obezbijedimo zaštitu i sigurno okruženje u kom će imati jednake šanse i mogućnosti. Zato poručujemo: do ravnopravnosti kroz akciju", kazao je Krivokapić.

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta, Vesna Bratić, poručila je svim ženama da želi da i dalje ostanu stub ovog društva, da budu poštovane i slavljene kao što i zaslužu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније