Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 03. 2021. 21:28   >>  21:43 7

SPAJIĆ O SAHRANI ATANASIJA

"Ponašali smo se u skladu sa mjerama"

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić saopštio je da se delegacija Vlade Crne Gore na današnjoj sahrani episkopa Atanasija u Trebinju, ponašala u skladu sa epidemiološkim mjerama.

"Volio bi kad bi zabrinutost pojedinaca zbog našeg odlaska na sahranu jednom od najvećih teologa bila zbog epidemioloških razloga, pošto smo se ponašali u skladu sa epidemiološkim mjerama (nosili maske na otvorenom, iako u BiH to nije obavezno,itd) i nije bilo zadržavanja. Broj prisutnih nijesmo mogli mi kontrolisati. Bojim se da je priroda napada drugačija: pojedincima smeta religioznost crnogorskog premijera (ili članova Vlade), a ne smeta religioznost na primjer praktično svih američkih predsjednika, što je politika licemjerstva", napisao je Spajić na Tviteru.

Podsjećamo, delegacija Vlade Crne Gore, predvođena premijerom Zdravkom Krivokapićem prisustvovala je sahrani episkopa zahumsko-hercegovačkog Atanasija u Trebinju. Pored premijera u delegaciji su bili i ministar finansija Milojko Spajić, ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, kao i generelani sekretar Vlade Božo Milonjić.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније