Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 03. 2021. 17:27   >>  17:25 1

OSUDA ROTA

"Počinioce izvesti pred lice pravde"

Njemački ministar za Evropu Mihael Rot poručio je povodom napada na LGBTIQ osobu u Crnoj Gori da diskriminacija i nasilje zasnovano na seksualnom identitetu i orijentaciji, etničkoj pripadnosti ili religijskom uvjerenju nijesu kompatibilni sa evropskim vrijednostima i da su neprihvatljivi u bilo kom društvu.

"Užasan napad na LGBTIQ osobu u Crnoj Gori. Diskriminacija i nasilje zasnovano na seksualnom identitetu i orijentaciji, etničkoj pripadnosti ili religijskom uvjerenju nijesu kompatibilni sa evropskim vrijednostima i neprihvatljivi su u bilo kom društvu. Počinioci moraju biti izvedeni pred lice pravde", napisao je Rot na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније