Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina biznis ]

04. 03. 2021. 12:19 >> 12:20

MINISTARVU KAPITALNIH INVESTICIJA

Prispjelo više od 600 radnih biografija

Ministarstvu kapitalnih investicija je, povodom inicijative Birajmo najbolje za najvrednije resurse Crne Gore, tokom februara prispjelo više od 600 radnih biografija najrazličitijih profila.

Iz Ministarstva su kazali da su biografije pristigle na adresu kadrovi@mki.gov.me, kao i putem dopisa na zvaničnu adresu tog Vladinog resora.

"Ministarstvo pažljivo analizira prispjele biografije i svi pojedinici za koje se procijeni da stručnom spremom, radnim iskustvom i ostalim kvalitetima mogu da doprinesu kvalitetnom radu, kako samog Ministarstva, tako i državnih kompanija u našem resoru, biće kontaktirani", navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva su se zahvalili svima koji su poslali radne biografije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније