Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 03. 2021. 14:01   >>  14:04

POSJETILI OPŠTINU

Trojke iz HN ponos grada

Najmlađi glumci iz Herceg Novog, Jakov, Simon i Luka Šaranović, koji su tumačili lik malog Buda u filmu „Dara iz Jasenovca“, posjetili su danas Opštinu Herceg Novi, gdje su ih primili predsjednik Stevan Katić, predsjednik lokalnog parlamenta Nikola Samardžić, potpredsjednica Opštine Vesna Samardžić i šefica kabineta predsjednika Dragana Stanišić.

Kako je njihova majka Marija istakla, Jakov, Simon i Luka su imali dvije godine kada je snimanje filma počelo, a bilo je veoma bitno snimati scene efikasno – jer mladi glumci rastu i počinju im se razvijati govorne vještine.

Ona se zahvalila na prijemu kod predsjednika Opštine, za koji kaže da ih je prijatno iznenadio.
Predsjednik Katić istakao je zadovoljstvo današnjim prijemom mališana – glumačkih zvijezda, uz naglasak da su građani Herceg Novog ponosni na njih i njihov angažman u filmu „Dara iz Jasenovca“.

Njima su danas uručeni i pokloni, uz želju za još više uspjeha u narednim godinama , kako bi ovi sjajni, mladi dječaci u budućnosti postali prave filmske zvijezde.

Film “Dara iz Jasenovca”, reditelja Predraga Gage Antonijevića i scenariste Nataše Drakulić, premijerno je prikazan 20. februara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније