Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 03. 2021. 22:04 >> 23:19
12

REAGOVANJE

PKS: "Miroljubivi" đed psovao, kleo, vrijeđao

Patriotsko komitski savez demantovao je navode Demokrata da je danas u Župi napadnut aktivista te partije Branko Mušikić.

“Spinovano saopštenje čuvenog Moma Koprivice, koji zna po čemu ga Nikšićani pamte i još „čuvenije“ njegove „miroljubive“ partije bez nacije, da su komite napale nekog đeda u Liverovićima, prilikom veličanstvenog auto obilaska Nikšića-ne samo da je jeftino, no je lažljivo spinovanje, koji ne smije ostati bez odgovora! Kako napreduje njihova najnovija lovačka priča, tako se mijenjaju i akteri, pa su sada već u drugom mediju „krivi“ dps-ovci, ne mi, a do jutra će đed, presamićen od duševnih bolova posjetiti njihovu uzdanicu, novog vd direktora bolnice, koji se bar javno šaketao sa kolegom iz fronta oko ove lijepe fotelje-i eto ih selfiji sjutra sa nekog odjeljenja”, poručuju iz PKS.

Kažu i da to tako neće moći, kao i da je “miroljubivi” đed, Branko Mušikić, na svom imanju postavio bilbord sa  slikom Moma Koprivice, i vrijeđao pristalice PKS.

“Kad su se naši patrioti vraćali iz Župe, vjerovatno uplašen i iziritiran onolikom ljepotom crvenih i zelenih crnogorskih zastava, okupio je užu familiju i počeo da provocira usporenu kolonu: čule su se psovke, kletve, vrijeđanja, dignuta tri prsta i slično. A mi nijesmo Momo piplice, no Crnogorci i Crnogorke, pa im je odgovoreno, dok đed nije ispotegao vile! Čak ga je njegova familija opkolila jer sa vilama put naše mladosti ne bi mogao nijedan korak dalje napraviti”, stoji u saopštenju PKS.

Navode i da je druga starija osoba potom uzela kamenje i počeo da gađa djevojku, koja je smirivala situaciju, o čemu već, kako dodaju, kruži snimak po društvenim mrežama.

“Da naše obezbjeđenje skupa, a potom i policija, nije reagovala i spriječila incident, ne bi mu bar ona ograda ostala čitava; jedino ako je ovi miroljubivi bez nacije, noćas ne dokrajče, kako bi i sjutra pričali o nepostojećem „napadu komita“ na župskog đeda! Dajte ljudi, borimo se muški uoči izbora! Ne lažima, ne prevarama, ne spinovanjem! A znamo da ste u nokdaunu, ali ako su vam glavno oružje pobiješnjeli đedovi i đeca od tetaka i čuda, onda stvarno imate problem druge vrste, kojem vam ni vaš Mirković ne može pomoći! A našim momcima, svaka poštena čast na ovu mahnitost”, zaključuje se u saopštenju PKS.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније