Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 03. 2021. 08:51 >> 08:52
4

MINISTARSTVO POZIVA

Ispitati zakonitost postupanja dr Mugoše

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da od Upravne inspekcije i Osnovnog državnog tužilaštva očekuju da u što kraćem roku ispitaju zakonitost postupanja dr Aleksandra Mugoše, kako bi se odblokirao rad Ljekarske komore Crne Gore.

U reagovanju navode i da dr Aleksandar Mugoša više nije predsjednik Ljekarske komore Crne Gore.

"To ne tvrdi Ministartsvo zdravlja već dvije trećine članova Skupštine Ljekarske komore, koji su na sjednici Skupštine 08.02. konstatovali prestanak mandata dr Mugoši, njegovom zamjeniku i članovima Izvršnog odbora", navodi se u reagovanju Ministarstva zdravlja.

Navode i da ga to što se zaključao u prostorije Ljekarske komore i što sprečava Skupštinu Ljekarske komore da zavede svoje odluke ne čini njenim predsjednikom.

"Ministarstvo očekuje od Upravne inspekcije i Osnovnog državnog tužilaštva da u što kraćem roku ispitaju zakonitost postupanja dr Mugoše kako bi se odblokirao rad ove institucije", naveli su iz Ministarstva zdravlja.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније