Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2021. 14:28 >> 17:20
12

MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Svjesno kršenje mjera u NK

Ministarstvo zdravlja ističe da je danas u Nikšiću na Gradskom trgu, a onda i ispred prostorija Demokratske partije socijalista, zabilježeno nedopustivo kršenje epidemioloških mjera, čime se svjesno ugrožavaju zdravlje i životi stanovnika ovog grada.

"Nedopustivo je da u ovako složenoj epidemiološkoj situaciji, uprkos stalnim upozorenjima zdravstvenih stručnjaka, danas u Nikšiću imamo slike na kojima se vidi očigledno, nerazumno i nesavjesno kršenje mjera. Danas, najprije Gradskim trgom, a nakon toga i ispred opštinskih kancelarija, članovi i simpatizeri Demokratske partije socijalista, očigledno vođeni jedino uskopartijskim interesima, beskupulozno su pozvali i okupili grupu građana i time stvorili veliko žarište i rizik za buktanje epidemije u Nikšiću", navodi se u saopštenju Ministarstva.

Kao se oddaje, ovo je dokaz koliko jedan od nosilaca liste DPS dr Jevto Eraković, koji se mjesecima poziva na etičnost i stručnost i oštro kritikuje sve napore države da se izbori sa epidemijom, ustvari misli na zdravlje građana.

"Današnje okupljanje dokaz je da Eraković sve svoje poteze povlači isključivo kao političar, a ni najmanje kao ljekar. Pozivamo građane Nikšića, kao i svih crnogorskih gradova, da ne dozvole da neko, zarad prikupljanja jedftinih politčkih poena, manipuliše njima, već da svojim odgovornim ponašanjem i izbjegavanjem bilo kakvih javnih okupljanja, sačuvaju svoje i zdravlje svojih najbližih i tako nam pomognu da se zajedno izborimo sa epidemijom izazavnom virusom Covid 19", poručuju u saopštenju MInistarstva zdravlja.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније