Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 02. 2021. 10:48 >> 10:52
2

MUŠIKIĆ PORUČIO

Da se privede napadač na Trebješanina

Nikšićka URA pozvala je policiju da privedu napadača aktiviste koalicije "Za budućnost Nikšića" Luke Trebješanina, koji je sinoć napadnut I pretučen u gradu pod Trebjesom.

Iz koalicije "Za budućnost Nikšića"  sinoć je saopšteno da se napad dogodio u Dragovoj Luci, tako što su ga nepoznate osobe prvo poprskale biber sprejem, a zatim udarale šipkama.

Kandidat za odbornika liste “Crno na bijelo - Može Nikšić”, Milorad Mušikić kaže da je njihov cilj da se tenzije smire, a nasilje u društvu eliminiše.

“Lista “Crno na bijelo” osuđuje sve atake na slobodu govora i izbora, ali i svaki pokušaj destrukcije i nasilja. Gnušamo se napada na kolegu Trebješanina, pa shodno tome pozivamo organe reda - policiju PJ Nikšić da licu pravde privedu počinioce ovog djela”, kazao je Mušikić.

On ističe da nijedan izborni rezultat, nijedan glas i niti jedan aktivizam ne smije biti rezultat nasilja i destrukcije.

“Na kraju, iz liste “Crno na bijelo” pozivamo sve na mir i toleranciju, na strpljenje, na poštivanje bilo čijeg prava na izbor političke partije kojoj će pripadati i čiju ideje će zagovarati. To su postulati demokratskog društva i države za koju ćemo se uvijek zalagati”, poručuje Mušikić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније