Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 02. 2021. 15:04 >> 19:16
47

KRIVOKAPIĆ TUZIMA

Vlada neće dozvoliti hajdučiju

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić kazao je da je odlučio da danas ne ide u Tuzi, ne zbog toga što ne poštuje građane te Opštine, već zbog toga što je riječ o, kako tvrdi, običnoj političkoj predstavi.

„Ova Vlada neće dozvoliti nikome da sprovodi hajdučiju, jer niko ne može biti jači od države. Moramo da više insistiramo na ličnoj odgovornosti građana i predsjednika opština, jer je to znak da brinemo jedni o drugima“, poručio je Krivokapić.

Krivokapić kazao je da ono što se dešava danas u Tuzima ne služi na čast nikome.

"Nove epidemiološke mjere imaju za cilj da zaštite građane Tuzi, jer pokazujemo da nam je zdravlje građana iznad svega", poručio je Krivokapić.

On je naveo da je predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj želio da taj zdravstveni problem prevede u politički.

"Ako bi građani Podgorice posjetili ugostiteljske objekte u Tuzima i Danilovgradu, onda bi podgorička bolnica bila prepuna građana te dvije opštine. Da se to ne bi desilo mi smo se odlučili za ove mjere, koje nijesu niti ekonomske, niti političke već isključivo zdravstvene", kazao je Krivokapić u izjavi za javnost. 

 

Пратите нас на

Коментари47

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније