Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

08. 02. 2021. 17:48   >>  17:48

PORUČILI IZ DPS-A

"Stanje u Budvi alarmantno, licemjerna izjava Carevića"

Izgleda da je za predsjednika Opštine Budva Marka Carevića bilo potrebno da desetine naših sugrađana izgube bitku sa opakim virusom, a stotine završe u bolnicama, da se osvijesti, poručili su danas iz budvanskog DPS-a. Pozdravljaju odluku Carevića da pozove resorno Ministarstvo zdravlja da se u hitnom roku posveti slučaju Budve.

"Do prije samo nekoliko mjeseci, dok je usljed složene epidemiološke situacije Nacionalno koordinaciono tijelo predlagalo strožije mjere za suzbijanje i širenje novog koronavirusa, predsjednik Opštine Budva iznosio je u javnost samo njemu “poznate” podatke da se ljudima daje po 200 eura da se prijave da boluju od Covid-19", navodi se u saopštenju.

Još jedan od nonsensa su, kako navode, bili Carevićevi nastupi protiv zatvaranja Budve na dvije nedjelje, koja je tada bila jedan od najugroženijih gradova u Crnoj Gori.

Podsjećaju da je Carević apelovao da su odluke o zatvaranju bile “političke”, a ne “zdravstvene”.

" U svakom slučaju, danas pozdravljamo odluku Carevića da pozove resorno Ministarstvo zdravlja da se u hitnom roku posveti slučaju Budve, jer kao što smo nažalost bili svjedoci, ni oni, niti Institut za javno zdravlje, nijesu našli za shodno da se zabrinu za zdravlje građana Budve, koja je trenutno jedan od prvih gradova u Evropi po stopi infekcije u odnosu na broj stanovnika", zaključuju iz DPS-a. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније