Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 01. 2021. 14:01 >> 14:01

SIMOVIĆ

Utvrđeni prioriteti za MZ Kličevo

Predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović u sklopu redovnih aktivnosti, obišao je danas Mjesnu zajednicu Kličevo, kojom prilikom su evidentirani problemi i sačinjena lista prioriteta, kao i dinamika njihove realizacije.

Kako saopštavaju u Opštini Nikšić, tokom obilaska dijela jedne od najvećih Mjesnih zajednica u gradu, predsjednik Simović je posebnu pažnju posvetio obilasku Ulice Popa Mašana Nikčevića koja povezuje dvije saobraćajnice, Stubičku ulicu i Bulevar 13. jul, koja je gusto naseljena i saobraćajno frekventna sa velikim brojem djece koja koristi ovu ulicu na putu do škole.

Simović je najavio da će nakon rješenih imovinsko - pravnih odnosa ova ulica biti asfaltirana u dužini od 660 metara. Čim to vremenske prilike dozvole, odmah će se krenuti i sa asfaltiranjem i drugih ulica na ovom području u dužini od 2,7 km, tako da će ukupno biti asfaltirano oko 3,5 km putne infrastrukture u Kličevu.

Prisutni mještani su izrazili zadovoljstvo spremnošću Opštine da pristupi rješavanju ovog za njih veoma važnog problema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније