Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 01. 2021. 15:14 >> 15:14

SEKULOVIĆ-OZAN

Snažnija saradnja u oblasti unutrašnjih poslova

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović primio je danas u posjetu ambasadorku Republike Turske u Crnoj Gori, Songul Ozan, kojoj je predočio da je unapređenje saradnje dva resora unutrašnjih poslova visoko na agendi Ministarstva unutrašnjih poslova, posebno u oblasti vanrednih situacija.

Kako se naglašava u saopštenju Ministarstva, sporazumi o saradnji i intenzivna policijska saradnja potvrda su uspostavljenog partnerstva između Crne Gore i Turske.

Ambasadorka Ozan iskazala je spremnost Turske da da puni doprinos daljem produbljivanju odnosa, kroz nove inicijative i projekte, sa fokusom na ilegalne migracije i terorizam kao globalne izazove.

Sagovornici su zaključili da će i u narednom periodu Crna Gora i Turska baštiniti dobre partnerske odnose, te da će pružiti snažnu podršku na putu prosperiteta dva prijateljska naroda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније