Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 01. 2021. 09:53   >>  09:56 1

APEL NVO

Jovu potrebna pomoć da prehrani napuštene životinje

Nevladina organizacija Prijatelji životinja Podgorica apeluje na sve humane ljude da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu napuštenim životinjama, o kojima brine sugrađanin Jovo Samardžić.

Kako ističu u NVO, Jovo u svojoj kući i dvorištu u Novom Selu drži više od 30 pasa i desetak mačaka, koje je uzeo sa ulice, spasivši im živote, jer je većina tih životinja bila povrijeđena ili bolesna.

"Do dana današnjeg Samardžiću niko nije pomogao da prehrani životinje o kojima brine, već to radi kupujući hranu i materijal za bokseve od svoje skromne plate. Svoj stan je prodao, kako bi napravio uslove da pomaže životinjama, a često ni sam nije jeo, da bi imao novca da njima kupi hranu. Na žalost, zbog teške finansijske situacije, Jovo sve teže uspijeva da prehrani životinje. Ovih dana je došao u situaciji da nas zamoli za pomoć, kako bi mogao da nahrani pse i mačke i završi još par bokseva, koji su mu preostali", navodi se u apelu Prijatelja životinja.

U ovoj NVO mole sve koji su u mogućnosti da pomognu u hrani, novcu ili građevinskom materijalu.

"I najmanja pomoć ovim životinjama će mnogo značiti. Naša organizacija se zarekla da ovakve stvari nikada više neće raditi, ali znajući lično kakav je Jovo čovjek i koliko je posvećen napuštenim životinjama, odlučili smo da napravimo presedan. Pomoć možete uplatiti na žiro račun: 535-16574-21 Prva banka Crne Gore. Kontakt tel: 068/182482", navodi se u apelu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније