Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 01. 2021. 22:36   >>  22:40

VUKOVIĆ

Kuća Stojanovića sjutra počinje novi život

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, kazao je da nakon što je nedavno obnovljena, trajno čuvajući uspomenu na Antoniju i Milinka Stojanovića, njihova kuća-legat sjutra počinje novi život.

Povod za to je, kako je kazao Vukovič, 140. godišnjica osnivanja Gradske biblioteke.

U Kući Stojanovića sjutra će biti organizovana promocija knjige poezije Ane i Marka Klepića "Djeci Crne Gore, s ljubavlju".

''Rodna kuća (i galerija) Rista Stijovića, kuća Stojanovića, uskoro i Kuslevova kuća... Vraćamo dug znamenitim Podgoričanima i sklapamo kulturni mozaik našeg voljenog grada'', napisao je Vuković na Fejsbuku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније