Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 01. 2021. 12:55 >> 12:56

FONDACIJA "BUDI HUMAN"

Lazaru i Nemanji ponovo potrebna pomoć

Braća Lazar i Nemanja Novićević novi su korisnici Fondacije “Budi human“. Nemanji i Lazaru ponovo je potrebna podrška svih za nastavak liječenja. Nemanja ima 16 godina, Lazar 8 i dijagnostikovan im je hipoplastični vermis, praćen epi napadima.

Kako obavještavaju u ovoj humanitarnoj organizaciji, putem Fondacije, već jednom je prikupljen novac za terapiju matičnim ćelijama na klinici Liv hospital u Turskoj, koja je, prema mišljenju ljekara, dala znatan napredak.

"Nemanji i Lazaru su potrebni novi tretmani matičnim ćelijama, kako bi se njihovo stanje unaprijedilo. U toku je prikupljanje novca, a sredstva možete donirati putem SMS-a ili uplatom na račun. Dokažimo još jednom da za nas ne postoje granice i da je sve moguće, da zajedničkim snagama možemo vratiti ovim hrabrim dječacima osmijeh na lice. U toku je prikupljanje novca, a sredstva možete donirati putem SMS-a ili uplatom na račun”, saopšteno je iz Fondacije "Budi human".

Za pomoć dječacima potrebno je da pošaljete SMS sa porukom 37 na 14543.

Nemanji i Lazaru možemo pomoći i uplatom na žiro račun 520-41931-91 ili devizni račun 520042000001515249. IBAN broj: ME25520042000001515249.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније