Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 01. 2021. 11:15   >>  11:15 1

BOJOVIĆ

"Mještani Šaranaca 15 dana odsječeni od svijeta"

Mještani Šaranaca u opštini Žabljak već više od petnaest dana odsječeni su od ostatka svijeta. Vlasnici kuća i vikendica u ovom kraju nemaju pristupa svojim imanjima, što je nezapamćen slučaj u prethodnim decenijama, saopštio je Vladislav Bojović, člana Predsjedništva DNP CG i funkcioner DF-a.

"Po svemu sudeći, Šaranci ispaštaju zbog toga što je DPS ubjedljivo poražen na poslednjim parlamentarnim izborima u ovom kraju žabljačke opštine, pa lokalna vlast na čelu sa Veselinom Vukićevićem namjerno izbjegava da im pošalje mehanizaciju za čišćenje puteva od sniježnih nanosa", navodi on u saopštenju.

I dok predstavnici nove vlade Crne Gore, kako Bojović kaže, nastoje da po svaku cijenu izbjegnu optužbe za revanšizam i osvetu, DPS na svakom koraku, dok još to može, i najviše što može, nastoji da sprovede i osvetu i revanšizam, kažnjavajući narod što je 30. avgusta u ogromnom broju odbio da glasa za nastavak devastacije države.

"Sramno je to što predsjednik Opštine Žabljak, Veselin Vukićević, postupa na ovaj način ne samo prema Šarancima, već i prema drugim krajevima žabljačke opštine gdje njegova partija nije ostvarila očekivani rezultat. U pitanju su postupci kojima se probija samo dno, koje je odlazeći predsjednik žabljačke opštine odavno dotakao, servilno služeći na štetu Žabljaka i Žabljačana. Zbog ovakvog odnosa, Veselin Vukićević svakako nema čemu da se nada na sledećim lokalnim izborima, i to ne samo u Šarancima, već i u čitavom Žabljaku" kaže Bojović u saopštenju.

Bojović smatra da bi najpoštenije bilo da, kako kaže, bez odlaganja  Vukićević podnese ostavku, ali da uz ostavku obavezno naredi nadležnim službama da pošalju mehanizaciju za proboj i čišćenje zavijanih puteva u šaranskom kraju, kao i u drugim krajevima žabljačke opštine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније