Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 12. 2020. 11:38 >> 11:37
2

OD BALERINE NI TRAGA

More odnijelo stazu ka Mogrenu

Iz Mjesne zajednice "Stari grad" u Budvi kazali su da su predstavnici i mještani te lokalne zajednice pokrenuli su potragu za balerinom, međutim uprkos spekulisanju da je čuvenu bistu more izbacilo na plažu Mogren, ona nije pronađena.

Staza koja vodi ka čuvenoj gradskoj plaži "Mogren", nažalost pretpjela je štetu prouzrokovanu nevremenom, javlja RTV Budva.

Iz MZ "Stari grad", za portal RTV Budva kazali su da je staza ka Mogrenu stradala u toku nevremena koje već danima bjesni našom obalom, te da su o svemu obavijestili Službu za zaštitu i spasavanje.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније