Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 12. 2020. 10:43   >>  10:43

NAPRAVLJEN RASPORED

Za praznike dežurno pet domova zdravlja

Dom zdravlja Podgorica potrebne zdravstvene usluge građanima, u prazničnim danima, 1, 6, 7. i 8. januara 2021.godine, kao i u danima vikenda, pružaće u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

Kako obavještavaju u ovoj zdravstvenoj ustanovi, izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova Varoš i Konik, od 7 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova Varoš non stop, 24 sata dnevno.

"Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se u vremenu od 7 do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće od 7 do 21 sat. Nalozi za Jedinicu za patronažu primaće se u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, u vremenu od 7 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 7 do 19 sati", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, Kovid centri u Tološima, Centru i na Zlatici radiće svakog dana od 7 do 21 sat, a u Zeti i Tuzima od 9 do 17 sati.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније