Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 12. 2020. 15:49   >>  16:00

ZA PODSTICANJE PODMLATKA

Nagrade CANU u oblasti nauke i uumjetnosti

Crnogorska akademija nauka i umjetnosti (CANU) danas je uručila nagrade za 2020. godinu.

Dobitnici nagrada iz Fonda Crnogorske akademije nauka i umjetnosti za podsticanje podmlatka su: dr Martin Ćalasan, docent na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, dr Miloš Brajović, saradnik u nastavi na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, mr Balša Lubarda, saradnik u nastavi na Humanističkim studijama Univerziteta Donja Gorica, mr Luka Rakojević, saradnik u nastavi na Fakultetu umjetnosti Univerziteta Donja Gorica i mr Dušan Medin, saradnik u nastavi na Fakultetu za kulturu i turizam Univerziteta Donja Gorica.

Za posebne rezultate u oblasti nauke i umjetnosti, mladim stvaraocima do 35 godina starosti, nagrade su uručili predsjednik Akademije akademik Dragan K. Vukčević i predsjednik Žirija za dodjelu Nagrade CANU akademik Predrag Miranović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније