Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 12. 2020. 19:21 >> 19:21

LEPOSAVIĆ - MEDOKS

"Ključna dosljedna primjena važećih propisa"

U narednom periodu ključna je dosljedna primjena važećih propisa i standarda iz oblasti vladavine prava i zaštite ljudskih i manjinskih prava, usaglasili su se ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić i ambasadorka Velike Britanije Karen Medoks.

Kako navode, Leposavić i Medoks, koji su se danas stastali, obavili su vrlo konstruktivan i prijatan razgovor u kojem su govorili o brojnim temama iz oblasti vladavine prava i zaštite ljudskih i manjinskih prava.

Ističu da su se usaglasili da je u narednom periodu ključna dosljedna primjena važećih propisa i standarda u ovoj oblasti.

Pored želje da se nastavi sa implementacijom postojećih projekata saradnje, Medoks je najavila podršku jačanju povjerenja građana u pravosuđe, što je komplementarno sa ciljevima novog ministarstva.

Medoks je Leposaviću uputila iskrene čestitke i poručila da vjeruje u uspješnu saradnju između Ujedinjenog Kraljevstva i Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније