Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 12. 2020. 19:45 >> 20:02
15

REAGOVANJE RTCG

Prizemne uvrede i prijetnje iz vrha nove vlasti

Rukovodstvo i uposleni u Radiju i Televiziji Crne Gore zaprepašćeni su ponovljenim prijetnjama, uvredama i neistinama, koje je Javnom servisu uputio Dritan Abazović, navodi se u reagovanju menadžmenta.

 Javnosti radi, nijedan od analitičara nije dobio ni cent honorara za nastup na Televiziji Crne Gore, navodi se u reagovanju.

"Ako gospodin Abazović o tome ima dokaze, neka ih sad iznese, ili, kako se navodi, neka zadovijek ćuti. Još jednom skrećemo pažnju ambasadama zapadnih zemalja da prizemne uvrede, govor mržnje, prijetnje i targetiranje, koji dolaze iz vrha nove vlasti, ugrožavaju ne samo poziciju Javnog servisa, nego i ličnu bezbjednost uposlenih. Konstruktivnu kritiku, kojoj je podložan rad svakog pojedinca i kolektiva, razmotrićemo s dužnom pažnjom i usvojiti u mjeri njene objektivnosti", piše u reagovanju menadžmenta Javnog servisa.

Abazović je tokom rasprave u Skupštini rekao da Javni servis u svoj program dovodi analitičare plaćenike, koje plaća novcem građana, kako bi, ističe, blatili buduću Vladu Crne Gore. Kazao je i da to nije Javni servis već, kako je naveo, odvratna propangadistička kuća.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније