Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 12. 2020. 09:32   >>  10:44 1

MARKOVIĆ

Razvoj i izgradnja ne znaju za prepreke

Predsjednik Vlade Duško Marković obišao je put od Dinoše od Cijevne Zatrijebačke na granici sa Republikom Albanijom, čija se rekonstrukcija privodu kraju.

"U prvom kvartalu prošle godine Vlada je dala saglasnost za izvođenje pripremnih radova na putu Dinoša-Cijevna Zatrijebačka. Ova moderna saobraćajnica za Malesiju i Tuzi ima razvojni značaj, i trajno će proširiti mogućnosti i prilike ovog kraja. Najavili smo građanima Gusinja, Plava, veličkog i andrijevičkog kraja, i našoj dijaspori iz ovog regiona – da će Vlada ulagati i brzo razvijati taj dio Crne Gore. To i činimo, ne riječima, nego djelom", kazao je Marković.

On je ocijenio da menadžment, inženjeri i zaposleni u Upravi za saobraćaj i na ovom projektu pokazuju da razvoj i izgradnja Crne Gore ne znaju za prepreke.

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj zahvalio se premijeru Dušku Markoviću na ključnom zalaganju i aktivnostima za pokretanje projekta rekonstrukcije puta rekavši da građani Tuzi i Malesije to nikada neće zaboraviti.

Put od Dinoše do granice s Albanijom, kao dio trase do Gusinja i Plava kroz Albaniju, dug je 17,3 km.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније